eLogistics Solutions, prepoznaje važnost ulaganja u zajednicu u kojoj posluje te je veoma aktivno uključena u različite aktivnosti koje doprinose razvitku društva u cjelini.

Sponzorsko-donacijskim aktivnostima tim uposlenika ELOG-a i kompanija u cjelini nastoji pružiti pomoć i podršku djeci i mladima, osobama s posebnim potrebama, naučnim, inovativnim i kulturnim projektima, projektima koji doprinose zaštiti i unapređenju zdravlja i okoliša, sportskim amaterima i profesionalcima te projektima važnim za lokalne zajednice u kojima naša kompanija djeluje.

 

Politika sponzorstava i donacija

eLogistics Solutions se pri izboru projekata koje će sponzorisati ili donirati prvenstveno rukovodi kriterijem visokog stepena korisnosti projekata za širu zajednicu i potrebe društva. Sponzorsko-donacijskim aktivnostima ELOG nastoji pružiti pomoć i podršku naučnim, inovativnim i kulturnim projektima koji doprinose zaštiti i unapređenju zdravlja i okoliša, sportskim amaterima i profesionalcima te projektima važnim za lokalne zajednice u kojima ELOG djeluje.

Sponzorisanje mora biti u skladu s poslovnom strategijom kompanije. Pri sklapanju sponzorskih ugovora nastoji se ostvariti ekskluzivitet, generalno sponzorstvo ili sponzorstvo kojim se dobiva mogućnost pojavljivanja kompanije u nazivu događanja, imenu organizacije ili udruženja.

U želji da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, program donacija usmjerili smo na dobrobit djece i mladih te osoba s posebnim potrebama. Osnovni kriteriji za dodjelu donacije su posebnost, kvalitet i korisnost projekta za širu društvenu zajednicu.

ELOG neće sponzorisati i/ili donirati:

  • Političke stranke i državne organizacije;
  • Organizacije koje podupiru rasnu, spolnu, vjersku, manjinsku ili bilo koju drugu diskriminaciju;
  • Događanja koja se mogu smatrati uvredljivima za javni moral i dobar ukus;
  • Organizacije koje imaju bilo kakvo dugovanje prema ELOG-u ili Express Courier d.o.o..

 

Dosadašnj realizirani projekti za donacije i sponzorstva

  • HASTOR FONDACJA
  • FUDBALSKI KLUB ŽELJEZNIČAR, SARAJEVO
  • FUDBALSKI KLUB GORAŽDE
  • SOS

 

Zahtjevi  za donacije i sponzorstva

Korporativne komunikacije ELOG-a zaprimaju zahtjeve za donacije i sponzorstva kontinuirano, tokom cijele godine.

Zahtjev je potrebno poslati najmanje 30 dana prije predviđenog datuma održavanja događaja ili početka projekta za koji se traži donacija ili sponzorstvo i to obavezno na obrascu koji se nalazi na ovoj stranici. Ukoliko ste u mogućnosti, obrascu priložite i navedenu dokumentaciju (nije obavezno).

Svoje zahtjeve na popunjenom obrascu za prijavu šaljite isključivo putem elektronske pošte na adresu: info@elog.ba. Ukoliko niste u mogućnosti poslati zahtjev putem elektronske pošte, možete ga poslati poštom na adresu:

eLogistics Solutions d.o.o. Bosnia and Herzegovina

Ismeta Alajbegovića Šerbe 3

BA-71000 Sarajevo

NR: Administracija

Zahvaljujemo Vam na povjerenju i interesu za našu kompaniju te Vam želimo mnogo uspjeha u radu.

Niste sigurni koje rješenje odgovara vašim poslovnim potrebama?

Radi boljeg korisničkog iskustva, eLog.ba koristi kolačiće (eng. "cookies").