eLogistics Solutions d.o.o. je partnerska kompanija za usluge iz oblasti Medjunarodne Špedicije, transporta, logistike i savjetovanja tih oblasti.

Osnovani smo 2016 godine u Bosni i Hercegovini i tada kao dio Samer Grupacije etablirali smo se kao rastuća kompanija koja pristupa svojim poslovnim partnerima iz oblasti Automobilske, Tekstilne, Farmaceutske, Industrije za proizvodnju plastike i metala, Drvne industrije, Visokotehnološke razvojne industrije te Industrije dvojne namjene.

Naš pristup partnerima je individualan, profesionalan sa potpunim logističkim rješenjima za svaki vid potrebe u nabavci sirovina, kao i otpremi polugotovih i gotivih proizvoda prema kupcima nasih partnera širom svijeta. Lanac opskrbe i distribucije naše kompanije sastoji se iz sveobuhvatnog logističkog koncepta, kojeg formira naš projektni logistički tim. Takavi koncepti mogu podrazumjevati širok spekatar i faze kao što su: Preuzimanja na bazi EXW pariteta, Kvantitativna i kvalitativna kontrola preuzete robe, Izvoznog carinjenja, Transporta, Uvoznog carinjenja, Skladištenja i medjuskladištenja, Isporuke proizvoda na adresu kupaca naših patnera. Sve gore navedeno je podržano našim predstavničkim uredima u Sarajevu, Carinskim ispostavama u Sarajevu, Aerodromu Saraejvo, Slavonskom Brodu te Gradišci, regionalnim centrima u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, kao i medjunarodnim u Italiji, Grčkoj, Turskoj, Njemačkoj te dalekom Japanu i Kini.

U našem poslovanju vodimo se filozofijom održivog razvoja, što znači da smo ekološki osviješteni i da brinemo o lokalnoj zajednici. U transportu koristimo vozila koja ispunjavaju evropske norme o ispušnim gasovima, štedimo energiju, a za naše štampane materijale koristimo reciklirani papir. Kada smo u prilici, pomažemo male lokalne projekte, na taj način doprinoseći kvaliteti života u lokalnoj zajedinici.

MISIJA

Mi nudimo pouzdana rješenja špedicije, transporta i logističke podrške za sve vremenske rokove i razdaljine. Cilj nam je rasti i razvijati se kroz vrijednost, kvalitet i postojanost naših usluga, zbog čega uvijek radimo na unapređenju naše ponude.

VIZIJA

Želimo našim klijentima ponuditi najbolja rješenja za njihove potrebe, što znači individualan pristup svakom zahtjevu. Našem timu kvalitet usluge je na prvom mjestu, stoga garantujemo precizne dostave u okviru dogovorenog roka i u najboljim mogućim uslovima.

SNAGA

Naša snaga leži u znanju i iskustvu a to posjeduje naš uposlenik i tim u cjelini kao i izbor naših partnera koji čini ELOG MREŽU koju prestavljaju najbolji ljudi iz svoje struke. Pored saobraćajnih inžinjera naš tim ćine i specijalisti logistike sa licencama za prevoz i rukovanje opasnim materijama, Cargo Agenti te Ovlašteni medjunarodni otpremnici.

Projects Done
Clients Worldwide
Owned Vehicles
People in Team

Niste sigurni koje rješenje odgovara vašim poslovnim potrebama?

Radi boljeg korisničkog iskustva, eLog.ba koristi kolačiće (eng. "cookies").