ELOG FTL Transportna mreža nudi FTL (Full Truck Loading) transportna rješenja u domaćem i međunarodnom saobraćaju koristeći lepezu vozila prilagođavajući se potrebama gabarita posiljki. Redovne linije otpreme punim šleperima, polušleperima, express kombijima imamo na relacijama iz i prema BiH sa zemljama: Hrvatska, Slovenija, Austrija, Njemačka, Holandija, Švedska, Velika Britanija, Italija, Španija, Portugal, Mađarska, Češka, Poljska, Rumunija, Rusija, Turska, Grčka, Makedonija, Bugarska, Srbija te Crna Gora

ELOG LTL Transportna mreža također nudi LTL (Less then Truck Loading) transporta rješenja u međunarodnom saobraćaju u uvozu i izvozu iz BiH sa zemljama: Hrvatska, Slovenija, Austrija, Njemačka, Holandija, Švedska, Velika Britanija, Italija, Španija, Portugal, Mađarska, Češka, Poljska, Rumunija, Rusija, Turska, Grčka, Makedonija, Bugarska te Crna Gora

ELOG FTL ADR Transportna mreža u svom portofoliju ponosi se sa licencama za prevoz opasnih materija ADR svih klasa. U tu svrhu u mogućnosti smo obezbjediti šlepere sa licencom za prevoz opasnih materija na relacijam Jugoistočne i Srednje Europe.

ELOG FLUID Transportna mreža nudi transport tečnih materija u cisternama uvozu i izvozu iz Hrvatske, Slovenije i Srbije kao i Turske.

Optimizacija logističkih troškova naših partnera-klijenata je glavni cilj, za to smo pripremili ekonomično logističko rješenje kroz ELOG GROUPAGE Zbirni transportna mreža u uvozu iz Europske unije, Zemalja regije, te Turske.

ELOG Zbirni transprot Vam nudi slijedeće zbirne linije:

Imate potrebu za ELOG Transportom  ?

ELOG TRANSPROT je servis namjenjen opštim potrebama prevoza roba u cestovnom, avio, pomorskom saobraćaju. Raspolažemo širokim spektrom transportnih jedinica koje saobraćaju u svim smijerovima Europe i zapadne Azije te sjeverne Afrike. Sve naše vozne jedinice su opremljene sa EUR6 normom čime još jednom potvrdjujemo opredeljenje ka očuvanju živozne sredine. Naš odjel za avio i pomorski transport je uspješno ugovorio direktnu suradnju sa svim aviokompanijama koje koriste aerodrome u regiji kao i brodare koji se vežu na 3 glavne jadranske luke. Tim stručnog i iskusnog osoblja iz odjela ELOG TRANSPORT vam stoji na raspolaganju.

truck transportation
Radi boljeg korisničkog iskustva, eLog.ba koristi kolačiće (eng. "cookies").