ELOG SEA FCL koristeći brodare širom svijeta kao što su COSCO, MEARSK, MSC, preko Jadranskih luka, Ploče, Rijeka, Koper, Trieste, Port of Adria, te luke U Genovi i Pireju vršimo otpremu i dopremu punih kontejnera iz/sa širom svijeta.

ELOG SEA LCL su otpmizirajuća logistička rješenja u brodskom transportu koja preko luke u Kopru nude ekonomično rješenje otpreme i dopreme paletnih i paketnih pošiljaka u pomorskom prevozu do luke ili vrata kupca na svim paritetima.

Imate potrebu za ELOG Transportom  ?

ELOG TRANSPROT je servis namjenjen opštim potrebama prevoza roba u cestovnom, avio, pomorskom saobraćaju. Raspolažemo širokim spektrom transportnih jedinica koje saobraćaju u svim smijerovima Europe i zapadne Azije te sjeverne Afrike. Sve naše vozne jedinice su opremljene sa EUR6 normom čime još jednom potvrdjujemo opredeljenje ka očuvanju živozne sredine. Naš odjel za avio i pomorski transport je uspješno ugovorio direktnu suradnju sa svim aviokompanijama koje koriste aerodrome u regiji kao i brodare koji se vežu na 3 glavne jadranske luke. Tim stručnog i iskusnog osoblja iz odjela ELOG TRANSPORT vam stoji na raspolaganju.

Radi boljeg korisničkog iskustva, eLog.ba koristi kolačiće (eng. "cookies").